Παιδοδοντίατρος είναι ο οδοντίατρος που έχει μετεκπαιδευτεί σε αναγνωρισμένα Πανεπιστημιακά προγράμματα ειδίκευσης στην Παιδοδοντιατρική. Η εκπαίδευση αυτή εξασφαλίζει μοναδική γνώση και εμπειρία για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των προβλημάτων της στοματικής υγείας των παιδιών, των εφήβων και των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εξειδικευμένη οδοντιατρική φροντίδα για παιδιά, εφήβους και άτομα με ειδικές ανάγκες.

Στο Οδοντιατρείο της κυρίας Κούκουρα Όλιας, στο Ηράκλειο της Κρήτης, παρέχεται εξειδικευμένη οδοντιατρική φροντίδα για παιδιά, εφήβους και άτομα με ειδικές ανάγκες. Η ιατρός καλύπτει, με συνέπεια και αξιοπιστία, ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, όπως:

Προληπτικός έλεγχος

​​​​​​​
Εφαρμογή φθορίου και προληπτικών καλύψεων (sealents) και διατροφικό ημερολόγιο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του μικρού ασθενή.
​​​​​​​

Επανεξετάσεις

​​​​​​​
Εξαμηνιαίος επανέλεγχος των ασθενών για τη διατήρηση και τη σταθερότητα του θεραπευτικού αποτελέσματος. Πραγματοποιείται τηλεφωνική ενημέρωση για υπενθύμιση των επανεξετάσεων.

Οδοντική θεραπεία

​​​​​​​
Αποκατάσταση των οδοντικών ιστών στο μικρότερο δυνατό αριθμό επισκέψεων με τα πιο σύγχρονα και αισθητικά οδοντιατρικά υλικά, σε παιδιά, εφήβους και ειδικούς ασθενείς.

Αντιμετώπιση τραύματος

​​​​​​​
Άμεση αντιμετώπιση οδοντικών τραυματισμών σύμφωνα με τα επίσημα επιστημονικά πρωτόκολλα, ακινητοποιήσεις , επανεμφύτευση και ανασυστάσεις δοντιών.

Ένας στόχος

​​​​​​​

Ένας και μοναδικός στόχος: Η διαμόρφωση ενηλίκων ελεύθερων από τερηδόνα. Η Παιδοδοντιατρική είναι η επιστήμη που παρέχει υψηλής ποιότητας Οδοντιατρική φροντίδα για τα παιδιά απαλλαγμένη από το άγχος και το φόβο.